ABOUT


ISSN: 2537 – 4095 ISSN-L: 2537 – 4095

ISSN (online): = ISSN 2558 – 9318

Revista “Romanian Journal of Veterinary Medicine & Pharmacology” – RJVMF se adreseaza in primul rand medicilor veterinari clinicieni, oferind subiecte de actualitate celor preocupati de dezvoltarea lor profesionala.

RJVMF va propune o abordare unica pe piata revistelor științifice veterinare din Romania, datorita conceptului sau interdisciplinar, fiecare numar al revistei fiind dedicat unei alte teme precum: Oncologie, Toxicologie, Boli infectioase, Endocrinologie si Reproductie, Dermatologie si Parazitologie, Chirurgie tesuturi moi & Anestezie, Probleme de nutritie si comportament, Varia etc.

Pe scurt, revista reuneste sub aceeasi umbrela specialistii, managerii si companiile ce activeaza in domeniul veterinar, pentru a aduce in atentie si a dezbate impreuna teme de interes comun despre diverse afectiuni atat la animalele de companie, cat si la animalele de renta.

“Ne dorim ca toti cei care vor contribui la realizarea acesteia, dar si cei care vor citi si utiliza informatiile publicate in fiecare numar, sa se regaseasca in revista ca intr-o societate selecta si exclusivista.”

Revista are 6 numere pe an si apare in format online si print (varianta print apare doar pentru abonatii cu plata

REVISTA ESTE EDITATĂ ÎN PARTENERIAT CU EDITURA ETNA

Editura Etna este înscrisă în Societatea Editorilor Români. Acreditată de Consiliul Naţional al Cercetării Știinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS ) la poziția 241 (categoria B+) și de Colegiul Medicilor din România (CMR).

Revista este creditata cu 15 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor veterinari din Romania

Incepand cu anul 2018, revista este indexata in urmatoarele baze d edate internationale: