ABOUT


Romanian Journal of Veterinary Medicine & Pharmacology

ISSN: 2537 – 4095
ISSN-L: 2537 – 4095
ISSN (online): 2558 – 9318

 

“Romanian Journal of Veterinary Medicine & Pharmacology” – RJVMF este o publicatie stiintifica ce apartine EDITURII INNOVATION IN HEALTH CENTER.

Copyright © Innovation in Health Center (IHC). Drepturile de autor pentru articolele și fotografiile publicate aparţin exclusiv Innovation in Health Center. Reproducerea, totală sau parţială, și sub orice formă, tipărită sau electronică, sau distribuţia materialelor publicate se face numai cu acordul scris al IHC. Responsabilitatea asupra conţinutului original al materialelor aparţine în întregime autorilor. Persoanele intervievate răspund de conţinutul declaraţiilor lor, iar utilizatorii spaţiului publicitar, de informaţiile incluse în machete.

Se adreseaza profesionistilor care activeaza in domeniul veterinar, cu subiecte de actualitate pentru cei preocupati de dezvoltarea profesionala, din specialitati precum: Oncologie, Toxicologie, Boli infectioase, Endocrinologie, Reproductie, Dermatologie, Parazitologie, Chirurgie, Anestezie, ORL, Oftalmologie, Probleme de nutritie si comportament, Medicina interna, Medicina de urgenta, Urologie, Nefrologie, Imagistica etc.

 

6 numere pe an, cu aparitie EXCLUSIV online.

 

“Romanian Journal of Veterinary Medicine & Pharmacology” – RJVMF este o publicatie OPEN ACCES JOURNAL, aflata sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

 

REVISTA ESTE EDITATĂ ÎN PARTENERIAT CU EDITURA ETNA

Editura Etna este înscrisă în Societatea Editorilor Români. Acreditată de Consiliul Naţional al Cercetării Știinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS ) la poziția 241 (categoria B+) și de Colegiul Medicilor din România (CMR).

 

“ROMANIAN JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE & PHARMACOLOGY” A FOST ÎNSCRISĂ
ÎN CATALOGUL ROAD (HTTPS://ROAD.ISSN.ORG), CATALOG INTERNAȚIONAL
AL PUBLICAȚIILOR ȘTIINȚIFICE OPEN-ACCESS, ADMINISTRAT DE CENTRUL INTERNAȚIONAL
ISSN, SUB EGIDA UNESCO.

 

Revista este creditata cu 15 puncte EMVC de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania.

Revista este indexata in urmatoarele baze de date internationale: